Sneu hoor

Opnames voor niks

15.11.2012 . 01.56

Yo uit Amerikaanse film geknipt

Moeilijk te geloven, maar ook Yolanthe Sneijder-Cabau heeft wel eens pech. Naast klein leed als geweigerd worden bij Club Air, zijn er ook grotere tegenslagen: Yo is uit een Amerikaanse film geknipt.

Het gaat niet om de film Pain and Gain met Mark Wahlberg, maar om een andere Amerikaanse productie. Yolanthe onderbrak in juli nog haar vakantie om scenes voor de film op te nemen in Amsterdam, die Move-On heet.

Move-On is geregisseerd door Asger Leth en voormalige James Bond-schurk Mads Mikkelsen speelt erin mee. Ook de Nederlandse acteur Kees Boot heeft een rolletje, meldt RTL Boulevard.

Welke rol onze Yo precies had, is niet bekend. Haar management bevestigt dat ze niet meer in de film zit, maar kon niet zeggen wat de reden is. Volgens de producent is Move-On in meerdere landen opgenomen en moesten er keuzes worden gemaakt over welk materiaal er gebruikt zou worden. 

Yolanthe's rolletje heeft het in de montagekamer dus blijkbaar niet overleefd. Misschien had ze de regisseur moeten vertellen dat ze voor artistieke doeleinden best wel uit de kleren wil?

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app