Hologramhype

Digital Jackson 5

19.04.2012 . 09.49

Hologram Michael Jackson op tournee

Deze zomer gaat de ‘Jackson 5’ weer op tour. Jackie, Jermaine, Tito en Marlon in levenden lijve en Michaels geest is er volgens de broers ook bij. Maar nu het hologram van Tupac zo goed ontvangen is, hoeven de fans het waarschijnlijk niet met de geest van de King of Pop te doen. De broers laten weten dat het ‘absoluut een optie’ is dat er een MJ hologram komt.

De laatste keer dat de Jackson 5 samen op tournee gingen, was in 1984 tijdens hun ‘Victory tour’. De broers hebben enorm veel zin om weer met z’n allen op het podium te staan, deze keer tijdens hun ‘Unity Tour’. Tijdens de aankondiging van de tour begin deze maand verklaarden de broers: “Er is niets leukers dan met je broers op het podium staan. Michaels geest zal bij ons zijn.”

Maar in een nieuw interview geeft Jackie aan dat zijn broer ook op een andere manier aanwezig zou kunnen zijn. Digitaler, zeg maar. Jackie: “Twee jaar geleden speelden we al met dat idee voor Michaels Cirque du Soleil tour. Het is absoluut een optie.”

De Jacksonbroers trekken in juni en juli langs Amerikaanse zalen. Tickets voor de 'Unity Tour'  zijn te koop vanaf 50 dollar. De grote vraag is wie er nog een keer wil betalen om Michael Jackson digitaal te zien optreden want in 'This is it' hebben we het allemaal wel zo'n beetje gezien, toch? 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app