Geen mannen

Geen partnerruil

19.04.2012 . 10.49

Vrouw Lange Frans is een beetje bi

Daniëlle van Aalderen, de echtgenote van Lange Frans, doet helemaal niet aan partnerruil. Frans vertelde in JFK dat ze ‘elkaar niet bedriegen en daarom samen ‘uitstapjes’ maken. Hiermee bedoelt de rapper niet dat ze aan partnerruil doen, maar dat ze wel eens spannende dingen doen met een andere vrouw. Danielle laat via Twitter dat ze wel van vrouwen houdt, maar dat Frans al vijf jaar de enige man in haar leven is.

Daniëlle twittert donderdagochtend: ''Ik wil graag even iets rechtzetten. Ik ben getrouwd met Frans en wil geen andere mannen en partnerruil.'' De brunette kreeg via Facebook verzoekjes van mannen. Die moeten iets anders bedenken om aan hun trekken te komen want Danielle is er niet van gediend: ''Wij zijn heel open en eerlijk. Ik hou wel van vrouwen maar Frans is al 5 jaar lang de enige man in mijn leven.''

Aanleiding voor de commotie is een interview dat de 31-jarige rapper gaf aan mannenblad JFK. Daarin zegt hij dat de twee elkaar niet willen bedriegen en daarom samen 'uitstapjes' maken. ''Wij doen dingen als vreemdgaan samen. Dan is het niet echt vreemdgaan'', vertrouwde Frans toe aan het blad. De rapper wil niet uitweiden over zijn avontuurtjes, maar zijn vrouw zou er geen problemen mee hebben.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app