Glazen bol

Nattevingerwerk

19.04.2012 . 15.48

Magazine verzint bevalling Jessica

 In de nieuwste editie van het Amerikaanse glamourtijdschrift InTouch kan je deze week alles lezen over de dramatische bevalling van Jessica Simpson. Een lekker smeuïg verhaal met quotes van vrienden. Opvallend, want de ster is nog helemaal niet bevallen.

Dat het tijdschrift het gokje durfde te wagen, is niet gek. De Amerikaanse zangeres ziet er sinds januari al uit alsof ze ieder moment een zesling kan baren. En ze zijn ook niet de eersten: OK Magazine! publiceerde twee weken geleden al een verhaal over Jessica’s eerste dagen als moeder.

Uit de glazenbol van de InTouch-journalist: Jessica’s baby is een meisje dat Maxwell heet, Maxi voor intimi. De ster zou doodsangsten hebben uitgestaan voor een natuurlijk bevalling. Ze heeft hypnotherapie overwogen om beter met pijn om te leren gaan, toen dat niet hielp heeft ze een keizersnede ingepland. Jessica en haar verloofde Eric Johanson, maken het goed.

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we ook niet zeker weten dat Jessica nog niet is bevallen. W hebben haar al een tijdje niet meer in het openbaar gezien, maar op haar Twitter zegt ze er in ieder geval niets over. Op 25 maart was ze in ieder geval nog heel zwanger. (foto's: BrunoPress)

WTF.nl

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app