Au naturel

Kinky Kim

29.04.2012 . 17.16

Kardashian echt implantaat-vrij?

Socialite Kim Kardashian haalde eerder deze week het nieuws, omdat er een foto was uitgelekt waarop ze naakt een eitje aan het bakken zou zijn. Bij hoog en laag blijft mevrouw Kardashian ontkennen dat zij het keukenprinsesje op de foto is.

Op donderdag kwam een foto naar buiten, waarvan werd beweerd dat het ging om een kiekje uit de oude doos van Kim. Lang voordat ze een borstvergroting heeft ondergaan.

Gelukkig voor ons heeft de rijke dame een grote bewijsdrang wanneer het gaat om roddels ontkrachten omtrent plastische chirurgie en dat levert heerlijke plaatjes op. Zo zette ze in 2008 een foto uit haar tienerjaren online. Hier is al duidelijk uit op te maken wie vooraan stond bij het uitdelen van bosjes hout.

Mevrouw gaat zelfs zo ver in het ontkrachten van geruchten, dat ze vorig jaar een scan van haar bilpartij liet maken. Zo wilde ze de wereld bewijzen dat ook haar billen implantaat-vrij zijn. Ga vooral zo door, Kim. Het maakt niet uit hoe je op de foto staat, als je er maar op staat.

Kim wil eigen sitcom

Vandaag werd ook bekend dat Kim serieuze acteerambities heeft. New York Post schrijft dat ze haar eigen sitcom wil. Onlangs verlengde ze het contract voor haar realityshow Keeping Up With The Kardashians met drie jaar en nu zou ze ook zijn begonnen met de ontwikkeling van een eigen comedyserie. ''Kim wil het realitygenre achter zich laten en comedy-actrice worden'', verklapt een ingewijde.

Wat ook mee zou spelen in Kims beslissing is het feit dat ze dolgraag iets wil doen zonder Kourtney en Khloe. ''Kim wil het acteerwerk voor zichzelf houden. Ze wil iets doen waar haar zussen niet bij betrokken zijn.'' Kardashian is niet geheel onbekend met sitcoms. Zo speelde ze al een keer mee in een aflevering van 30 Rock en ook in Last Man Standing maakte ze haar opwachting. De meeste mannen zullen haar echter kennen van de hoofdrol die ze vertolkte in haar eigen sekstape. Ook wij zien haar zo het liefst.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app