Hè hè

Bevallen

01.05.2012 . 18.52

Jessica Simpson eindelijk moeder

Jessica Simpson, die de negen maanden die voor een zwangerschap staan allang leek te zijn gepasseerd, is volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dinsdag dan toch eindelijk bevallen. Van een meisje.

Maxwell Drew Johnson heet de roze wolk, wat vergeleken bij veel celebrity-telgennamen een vrij normale naam is. Op haar website schreef Simpson: 'We zijn zo dankbaar voor alle liefde, steun en gebeden die we hebben ontvangen. Dit is de mooiste ervaring van ons leven.'

Dinsdagochtend (Amerikaanse tijd) waggelde Simpson het ziekenhuis in Los Angeles in, gevolgd door haar moeder, zusje Ashlee en schoonouders. De Amerikaanse artieste is verloofd met Eric Johnson. Het paar maakte eerder bekend een dochter te krijgen. TMZ heeft foto's van de familieleden gepubliceerd.

Frappant detail: twee weken geleden kon je in glamourtijdschrift InTouch al alle ins en outs van de bevalling van Simpson lezen, terwijl deze nog niet had plaatsgevonden. De naam van het meisje hadden de helderziende journalisten echter wel goed geraden... Zou het kunnen dat Jess al was bevallen, maar de wereld wil doen verbazen met haar supersnel strak geworden post-bevalling-lijf?

Schermafdruk van Jessica's blog

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app