Gedoe

Roddels en praatjes

31.07.2013 . 07.26

Exen Badr Hari haten Estelle

De ex-vriendinnen van Badr Hari 'gunnen Estelle Cruijff het licht niet in de ogen'. Ze verspreiden roddels die volgens Badr 'pertinent niet waar' zijn. Hij is nog steeds stapelgek op Cruijff: "Ik hou van Estelle!", vertelt de vechtersbaas aan Story.

Vorige week ontkende de 35-jarige Estelle al de roddels over een wankelende relatie tussen haar en Badr, en nu heeft de bokser dus ook even zijn zegje gedaan over de hele toestand. 

Zijn exen zouden achter al het geklets zitten. Aan Story vertelt Badr: "Ik weet dat er van alles over mij wordt gezegd. Persoonlijk trek ik me dat niet aan. Iedereen mag over mij kletsen, zeker als het de waarheid betreft." 

badr is boos

Maar hij gaat verder: "Dat ik ontrouw zou zijn aan Estelle is pertinent niet waar! Denk je echt dat ik Estelle zou belazeren? Het zou niet eens in me opkomen! Ik denk dat ik wel weet waar die praatjes vandaan komen."

Komt ie: "Er zijn ex-vriendinnen van mij die Estelle het licht in de ogen niet gunnen. Door vervelende praatjes rond te strooien, hopen ze kennelijk dat Estelle aan mij gaat twijfelen en dat we knallende ruzie krijgen. Ik weet niet wat die vrouwen bezielt! Ze behoren tot mijn verleden."

stapelgek op estelle

"Wellicht hopen ze dat ik bij hen terugkom, en proberen ze dat te forceren door Estelle en mij uit elkaar te drijven. maar ze weten dondersgoed dat ik niet op hen zit te wachten", benadrukt Hari nog.

"Ik heb met heel mijn hart voor Estelle gekozen. Ik ben stapelgek op haar. Ik hou van Estelle", sluit het vechtkanon af.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app