Soort fetish?

Britt Dekker woest

03.07.2013 . 14.32

Dikke vrouw mishandelt kleine pony

Een te dikke vrouw probeert een tochtje door het bos te maken op een shetlandpony. Behalve dat ze te zwaar is voor het dier, kan ze ook met haar voeten bij de grond. Als het dier niet meteen wil luisteren, pakt ze haar zweep erbij en roept: "En nu is het afgelopen". Gelukkig is er woensdagavond een verdachte aangehouden. Het gaat om een 57-jarige vrouw uit Alkmaar.

UPDATE: Eerste arrestatie in zaak ponypletter.

Op de video is te zien hoe de vrouw op de pony een sigaret rookt, terwijl het dier met moeite vooruit lijkt te komen. Na een paar minuten is het arme beest bekaf en valt hij neer in het gras. De dikke vrouw heeft dan nog niet genoeg plezier gehad en wil verder. Ze steekt nog een peuk op en gaat vervolgens met haar volle gewicht op het arme dier zitten.

Dit filmpje kan als schokkend worden ervaren.

Britt Dekker is woest om het filmpje. 'Ik wil dat deze rotvrouw wordt opgepakt!', twittert ze. De blonde reality-ster krijgt veel bijval, onder andere van Frans Bauer. 

De video schijnt overigens gemaakt te zijn door het Nederlandse productiehuis Napoleon Riding Cult. Dit bedrijf maakt allerlei filmpjes van vrouwen met een soort fetish voor paarden. Detail: op hun website staat vermeld dat ze geen dieren mishandelen. Bekijk het filmpje en oordeel zelf.

Update 15:19 uur: De politie Noord-Holland onderzoekt de zaak inmiddels. Mocht je iets weten, dan word je verzocht contact op te nemen met de politie.

Deel deze pagina

Reageren

Download de app

Meest gelezen