Trekken

De denneboom

03.08.2012 . 14.37

Masturberen met Miranda

Als termen als 'de denneboom', 'de citruspers' en 'tokkelen' je niets zeggen, moet je even langsgaan bij de winkel Miranda de Lange Wendels in Eindhoven. Zij geeft een masturbatiecursus voor vrouwen. De dames leren dan hoe ze als een professional een piemel kunnen bespelen. De eerste volgende masterclass van eind augustus is al volgeboekt. In een video van het EDtv geeft Miranda een voorproefje:

Het is volgens Miranda belangrijk dat vrouwen beseffen dat ze het niet fout kunnen doen. "De denneboom, de citruspers en het melkmeisje, zomaar een paar technieken die ter sprake komen. Allemaal worden ze meteen toegepast op een dildo die alle deelnemers tijdens de cursus voor zich op tafel hebben staan", vertelt ze aan het ED.

Miranda zegt dat een gemengd publiek aan zijn trekken komt bij de cursus. "Tieners maar ook oudere vrouwen. Laatst hadden we een meisje dat de maand erop haar moeder meenam. Ook zijn er mannen die hun vriendin subtiel attenderen op de cursus. Zij hebben er natuurlijk het meeste baat bij."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen