Gadverdamme

Vingers bij aflikken

03.08.2012 . 20.33

Vrouw eet urn dode echtgenoot leeg

Casie is een rouwende weduwe van 26 uit het Amerikaanse stadje Fayetteville. Ze is verslaafd aan het ronddragen van de gecremeerde resten van haar overleden man en daarom doet ze mee aan het TLC-programma My Crazy Obsession. Niemand had kunnen vermoeden dat haar ‘crazy obsession’ tijdens het filmen zo uit de hand zou lopen.  

Casie en haar man Shawn waren twee-en-een-half jaar bij elkaar toen hij plotseling overleed aan een heftige astma-aanval. Na zijn dood werd hij gecremeerd. Sinds het moment dat Casie zijn resten in handen kreeg, verloor ze ze geen moment meer uit het oog.  

In de auto ging de urn netjes achter de gordel mee op de bijrijdersstoel, voor het slapengaan krijgt hij een kusje en hij gaat mee boodschappen doen. Casie deed er alles aan het de urn naar de zin te maken. Ze kocht het lievelingseten van haar overleden man en bereidde dat voor hem. Zelf at ze het niet.

Na een paar maanden moesten de resten van Shawn in een andere urn worden geheveld. Tijdens dit proces knoeide Casie wat as op haar hand. Haar man afwassen alsof zijn as 'iets viezigs' was, vond ze raar. Dus ze besloot hem op te likken.

Nu heeft Casie een nieuwe ‘crazy obsession’: ze kan niet stoppen de urn van haar overleden echtgenoot leeg te eten.My Crazy Obession is vanaf zaterdag 3 november om 21:30 uur te zien op TLC

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen