#FAIL

Nieuwslezers

16.08.2012 . 11.10

Opdreunen is zo makkelijk nog niet

Nieuwslezer zijn is de simpelste baan ter wereld. Het enige wat je hoeft te doen is klaarzitten op het juiste moment en strak de camera inturen terwijl je de tekst opdreunt. Toch? Deze nieuwslezers vinden het zo makkelijk nog niet... 

Zo maakte een fapwaardige maar niet bijster scherpe blondine deze week furore op de jongens-onder-elkaar-site Guyism omdat ze niet helemaal meer wist welke dag -of welk jaar- het was, maar wij kennen nog veel leukere voorbeelden.
Dit uitgelekte filmpje van Eva Jinek bij de NOS kent natuurlijk iedereen:

Gelukkig valt er ook nog genoeg te lachen sinds ze bij WNL werkt:Niet dat Eva nou zo onhandig was...

Iemand die er echt vervloekt lijkt te zijn, is Jan de Hoop van RTL. Zo heeft Jan een beetje moeite met moderne technologie: Maar zelfs die goede oude autocue werkt niet altijd mee:Gelukkig weet Jan er met zijn goede humeur altijd wat van te maken, hoeveel er achter de schermen ook misgaat:Wat zeggen we, een flexibelere nieuwslezer dan Jan de Hoop is er gewoon niet:

Maar de echte stotterkoning van het Nederlandse nieuws was natuurlijk Philip Freriks:Toch valt het allemaal nog wel mee in Nederland, als je naar het infantiele kanaal Fox en de zelfs de BBC kijkt.

Lachen om het woord scheet is altijd leuk:Zelf een scheet laten tijdens de uitzending is nog veel leuker:Maar een scheet laten, en vervolgens doen alsof er niks is gebeurd, dat is natuurlijk het allerleukst. Zoiets kun je wel aan die stijve Engelsen overlaten:Kun je er geen genoeg van krijgen? Hier is nog een compilatie van de ergste bloopers van 2012 tot nu toe:

Deel deze pagina

Reageren

Download de app

Meest gelezen