Bang

Poolparty

26.09.2012 . 13.25

Zwembadfeestje? Huur een alligator

Voor Bob Barrett zijn het mooie tijden. Zijn bedrijf Alligator Attractions in Florida doet het uitstekend, want wie wil er nou geen alligator in zijn zwembad om een poolparty op te leuken? "Als je mensen uitnodigt voor een feestje, vinden ze het wel okee. Als het gaat om een zwembadfuif inclusief levensechte alligators, wil iedereen er absoluut bij zijn", zegt de Amerikaan.

Barrett kwam op het briljante idee om zijn dieren aan feestgangers te verhuren tijdens een brainstormsessie over wat hij kon doen om meer geld te verdienen als toeristen zijn alligatorboerderij even links lieten liggen. "Eerst waren mensen sceptisch, maar het is echt gaan lopen en de reacties zijn positief."

Elke keer dat Barrett een van de reptielen komt afleveren, verzorgt hij een spoedcursus omgaan met alligators. Kinderen raken zo snel hun angst voor de beesten kwijt. Volgens Barrett hebben zijn dieren geen last van het chloor in het zwembad en vinden ze het ook niet erg dat hun bek tijdens het feestje wordt dichtgeplakt met tape. Verder zou het niet verboden zijn om alligators mee te nemen naar iemands huis.

"Eerst waren we echt superbang, maar nu niet meer. Het is gewoon zo cool", zegt een van de aanwezigen op het feestje van Debbie Rubenstein. Zij is in ieder geval een tevreden klant. "Niemand geloofde dat er echt alligators in ons zwembad zouden zwemmen", vertelt de vrouw aan Bay News 9.

Deel deze pagina

Reageren

Download de app

Meest gelezen