Hoera!

Het werkt!

03.10.2012 . 15.12

Sexy model uitkleden via een app

Een vrouw uitkleden. Bijna elke man heeft het wel eens gedaan, maar toch zijn er altijd laatbloeiers. Deze mannen kunnen nu gerust ademhalen, omdat er een heuse app is, waarmee je het blonde model Adriana Cernanova kunt ontdoen van haar kleding. Cernanova is namelijk het gezicht van de nieuwe campagne van Wonderbra en je kunt haar zien halfnaakt zien ronddartelen via de Wonderbra Decoder App. Wil je weten hoe het werkt? Lees hieronder verder.

Download de app voor iPhone of Google en gebruik deze wanneer je het bovenstaande YouTube-filmpje ziet, of probeer 'm uit op de onderstaande foto's (of het volledige  PDF-bestand met campagneposters). Zodra Adriana in het filmpje achter het gele scherm gaat staan, kun je losgaan met je app. Je hoort het model niet alleen over de Wonderbra praten, maar je ziet haar daadwerkelijk staan. Fenomenaal. Benieuwd? Probeer het zelf.

P.S. Wanneer het op dit soort state of the art-techniek aankomt, is WTF.nl maar wat nieuwsgierig en we kunnen je melden dat het echt werkt. En daadwerkelijk de moeite waard is. Veel plezier en graag gedaan.

P.P.S. We kunnen alleen maar hopen dat de prachtige Kate Upton zich ook heel snel aanmeldt om het gezicht te zijn van een dergelijke app.

Proberen? Ga je gang:

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen