Video

Gevaarlijk

30.10.2012 . 10.20

Wilde beesten betrekken huis

Een onbekend aantal coyotes is ingetrokken in een al jaren leegstaande villa in het Amerikaanse Clearwater. De buurtbewoners zijn doodsbang dat een van hun kinderen wordt aangevallen als ze op pad gaan voor Halloween.

De tuin van het landhuis is over de jaren veranderd in een jungle. "Het is helemaal dichtgegroeid", vertelt Allie Lyon aan WTSP. De vrouw denkt te weten dat er behalve de coyotes nog allerlei andere gevaarlijke beesten in en rond het huis leven. "Er zit een enorm agressieve hagedis van anderhalve meter en er lopen overal ratten."

Toch zijn het vooral de coyotes waar de mensen uit de buurt zich zorgen over maken. "Het is verschrikkelijk eng", zegt Allie, moeder van twee kids. "Een coyote kan kleine kinderen aanvallen en er wonen veel gezinnen met jonge kinderen in deze buurt. We zijn bang dat er iets met ze gebeurt als ze straks langs de deuren gaan."

De buurtbewoners verzinnen het niet, want de eerste coyote is inmiddels vastgelegd op de gevoelige plaat. Dat is nog niet alles: er zijn zelfs al pups gespot. "Ik weet zeker dat ze uit dat huis komen. Ik zie ze de hele tijd naar binnen en naar buiten lopen", verklaart Tom Byrnes.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen