Kissenger

Ongemakkelijk...

19.07.2012 . 16.50

Digitale kus via kaal ei met lippen

Dit is nou Kissenger, niet die gekke Amerikaanse politicus (dat is Kissinger), maar een robot waarmee je op afstand zoentjes kunt geven. Het is volgens de makers een uitkomst voor koppels die ver van elkaar wonen. Precies.

Omdat het Internet zo gevoelloos is, hebben de breinen bij Lovotics een apparaat ontworpen waarmee je digitaal kusjes kunt sturen. Daarvoor moet je een speciaal paasei met lippen aansluiten op je USB-poort en deze een gepassioneerde lebber geven.

De gevoelige sensors in de lippen van Kissenger nemen de zoen op en sturen het realtime naar de ontvanger. Aantrekkelijk is het kale paasei natuurlijk niet, maar dat prototype is gelukkig vervangen door een iets schattiger ontwerp. Helaas sta je er niet minder voor lul mee, maar ach, het is beter dan niets.

Zie Kissenger in actie: 

Het is trouwens niet het eerste ontwerp voor virtuele zoentjes. In mei bedacht een groep gekke geleerden uit Japan de zogenaamde 'tongmachine'. De lippen van Kissinger zijn vervangen door een rietje en daar moet je eerst lekker aan sabbelen voordat de kus doorgestuurd wordt.

Wil je liever het echte werk, koop dan een FuckU-FuckMe:

kimpeta

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen