Ziekte

Knettergek worden

27.08.2012 . 18.06

100 orgasmes per dag is geen feest

De Britse Kim Ramsay (44) is altijd en overal opgewonden. Altijd! Overal! En niet omdat ze een perverseling is, maar vanwege een ziekte. Honderd keer per dag komt ze klaar. Dat klinkt misschien als een hemelse kwaal, maar dat is het niet. Want zou jij graag grommend en kreunend in een volle treincoupé zitten? 

Met de auto over een hobbelweg rijden doet Kims hartje sneller kloppen, en ook in een volle trein ging het een keer mis - vrij gênant. Zelfs huishoudelijke klusjes brengen Kim in extase. Supervermoeiend natuurlijk, en pijn doet het ook.

'Persistent Genital Arousal Disorder' (PGAD) heet de ziekte, en er is nog geen medicijn voor. De dokters denken dat ze de kwaal heeft opgelopen na een val van de trap in 2011. Hierbij zou dat deel van haar ruggengraat zijn geraakt waar het orgasme ontstaat, meldt The Sun.

Kim kreeg er alleen pas last van in 2008, toen ze haar nieuwe vriendje uitprobeerde in bed. "Ik had daarna dagenlang continu orgasmes. Knettergek werd ik ervan. Diep ademhalen, door de knieën zakken, niks hielp. Uit pure wanhoop ben ik zelfs op een zak bevroren erwten gaan zitten. Ik heb denk ik wel 200 hoogtepunten gehad in 36 uur tijd. Ik heb geen controle meer over mijn eigen lijf," aldus een wanhopige Kim.

Toch komt PGAD niet voort uit lust. Het voelt wel zo, maar de symptomen hebben niets te maken met het libido. Het is niet bekend hoeveel mensen het hebben, want de meesten lijden in stilte. Best knap.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen