Kate is hot

Angelina is not

31.08.2012 . 17.06

Alle mannen willen een rond blondje

Move over, Angelina Jolie! Je mag dan wel lippen hebben om je tong tussen te steken, qua sex appeal verbleek je bij de wulpse Kate Upton. Althans, dat blijkt uit onderzoek.

Mannen gaan toch echt het liefst voor blonde vrouwen met rondingen. Dunnerds met bruin haar laten ze links liggen, als het even kan: 27 procent houdt niet van een zak botten in bed, concludeert datingsite Twoo.com.

Een mooi gezichtje vinden zowel mannen als vrouwen belangrijker dan een lekker lijf: mooie ogen, een leuke lach... anders wordt het natuurlijk niks.

Tuurlijk. Gelukkig waren er ook nog deelnemers die wél eerlijk antwoord gaven: 8 procent van de mannen eisen een welgevormde kont en 7 procent raakt een vrouw alleen aan als ze een flinke bos hout voor de deur heeft.

Vrouwen verdrinken graag in mooie ogen (25 procent) en een sexy lach is voor 22 procent een breekpunt. Slechts een schamele 2 procent vindt het belangrijk dat ze de was kan doen op de buik van haar kerel. Tuurlijk.

Hoe het komt dat blondjes populairder zijn dan donkerharigen? "Omdat er veel meer blondines op tv verschijnen: hoe vaker we iets zien, hoe meer we het gaan waarderen”, zegt de Britse psycholoog Dr Simon Moore in The Sun. Leuke ogen en een guitige lach vinden we volgens de bolleboos belangrijk omdat we zoeken naar vrolijkheid. En de ogen zijn natuurlijk de spiegel van de geest, dat weten we allemaal.

Deel deze pagina

Reageren

Download de app

Meest gelezen