Gekookt

Gebakken

30.09.2012 . 13.17

Eieren verraden je seksleven

Heb je een nieuwe date, over wie je razendsnel zo veel mogelijk te weten wil komen? Geen probleem: de enige vraag die je je potentiële lovers voortaan hoeft te stellen, is hoe ze hun eitje het liefst eten. Britse onderzoekers hebben namelijk ontdekt wat een ei-voorkeur over iemands persoonlijkheid zegt.

Diverse Britse media maken melding van het onderzoek. Daaruit is gebleken dat liefhebbers van het gebakken ei vaak zin in seks hebben en ook niet vies zijn van een beetje experimenteren in bed. Ze zijn creatief, nieuwsgierig en fantasierijk. Dat is toch handig om alvast te weten.

Als je graag wil trouwen, dan kun je je beter verre houden van iemand die van gekookte eitjes houdt. Deze mensen lopen de grootste kans op een scheiding. Ook zijn ze slecht georganiseerd, onvoorzichtig en impulsief.

Fans van een omeletje hebben juist veel discipline en een opgeruimd huis. Mensen die gepocheerde eieren eten zijn weer extravert en gelukkiger dan de meeste mensen. Ook luisteren ze graag naar vrolijke muziek. Roerei-eters hebben meestal geen kinderen, een goede baan en een eigen huis.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen