En zo is het

Size does matter

10.10.2012 . 19.18

Grote penis betekent groter genot

Onlangs meldden we dat Nederlandse mannen gemiddeld gezien flinke piemels hebben. Goed nieuws, helemaal nu uit nieuw onderzoek is gebleken dat de lengte van het mannelijke geslachtsdeel absoluut uitmaakt voor het genot van de vrouw.

Een paar honderd Schotse vrouwen werd ondervraagd over hun penisvoorkeur. Ongeveer de helft van de dames had wel eens een vaginaal orgasme meegemaakt en daarnaast genoeg ervaring met verschillende groottes. Ruim een derde van deze vrouwen wilde het liefst een flinke pik. 60 procent zei geen waarde te hechten aan het formaat en iets meer dan zes procent genoot het meest van een kleintje.

Opvallend genoeg bleek dat de vrouwen die in de laatste maand de meeste keren vaginaal waren klaargekomen ook gemiddeld vaker van forse knotsen hielden. "Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat je met een langere penis makkelijker de gehele vagina en baarmoederhals kan stimuleren", legt wetenschapper Stuart Brody uit aan Live Science.

Er is wel een lichtpuntje voor kerels met een achtergesteld slurfje. Er is geen verband gevonden tussen clitorale orgasmes en penisgrootte. Dus als je je onzeker voelt over de lengte van je leuter, dan kun je je altijd nog op de kittelaar richten.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app