Onderzoek

Kleur van de liefde

16.10.2012 . 09.48

Wil je scoren? Draag paarse kleren

Wie niet gelukkig is in de liefde moet als een malle naar de winkel om een paars overhemd of shirt te scoren. Uit onderzoek van een waspoederfabrikant blijkt paars de kleur van de liefde te zijn. Mannen met een shirt van die kleur maken volgens het onderzoek de grootste kans om door vrouwen te worden uitgekozen voor een date, de lucky bastards.

En als paars niet je kleur is, dan kun je het ook proberen met een smetteloos wit overhemd of een zwart pak. Dat werkt ook goed bij de vrouwtjes. Maar liefst 28 procent van de vrouwen heeft toegegeven wel eens een date te hebben afgewezen vanwege de kleding die de man droeg. Van de tweeduizend dames die aan het onderzoek meewerkten zei zestig procent dat de kleding erg belangrijk voor ze is. De staat van het kapsel en de schoenen van hun date wegen minder zwaar.

Uit het onderzoek blijkt ook dat zowel mannen als vrouwen zich graag bemoeien met de kledingkast van hun geliefde. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze kledingstukken die ze ze niet mooi vinden, laten verdwijnen. Dat is volgens Daily Mail dan ook waarschijnlijk de reden dat bijna een kwart van de mannen hun was nog steeds door hun mama laat doen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen