Smeren

Eigen zaad

17.10.2012 . 13.21

Spermazalf tegen intieme kwaaltjes

Een Chinese gynaecoloog had een wondermiddeltje bedacht tegen allerlei vaginale probleempjes. Dat een van de ingrediënten sperma is en dat het goedje moet worden ingemasseerd, is wel een beetje gek. De arts zit nu vast vanwege verkrachting.

Professor Ma Lin zweert al jaren bij de behandeling, maar toch mocht hij zich in 2010 op het politiebureau melden. Een patiënt was geschrokken toen ze na een behandeling sperma in de wc achterliet. Lin zegt dat hij per ongeluk zijn eigen zaad heeft gebruikt, maar de rechter veroordeelde hem tot vier jaar cel.

Case closed, zou je denken. Maar in hoger beroep kreeg Lin ineens bijval van een hele lading patiënten. Volgens de vrouwen heeft de spermazalf wel degelijk zijn werk gedaan en voelen ze zich als herboren. Luo Jie zegt in Yangcheng Evening News dat het zaadmiddel niet alleen haar intieme zone heeft geheeld, maar ook haar hoofd- en buikklachten. Ene Liu Hua beweert zelfs dat haar blauwe plekken, die ze overhield aan een motorongeluk, zijn verdwenen.

Of de steunbetuigingen gaan helpen, is nog maar de vraag. Beroepsgenoten van de spermadokter hebben namelijk niet zo'n boodschap aan de positieve werking van zijn medicijn, ze vinden dat Lin zijn patiënten met veel grote gevaren heeft opgezadeld. Wat de rechter ook gaat beslissen, over een jaar of twee kun je weer bij Ma Lin terecht.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Download de app

Meest gelezen