Groot

Als een muntje

25.10.2012 . 11.14

Nieuwe rage: spuit je G-spot vol

De G-spot vinden bij een vrouw wordt stukken makkelijker dankzij een nieuwe ingreep die G-Shot heet. Voor zo'n 1000 dollar wordt het gevoeligste plekje van de vrouw volgespoten met collageen, waardoor de man niet meer eindeloos hoeft te zoeken.

In Los Angeles laten dames de laatste tijd massaal onder verdoving een injectienaald in hun G-spot zetten in de hoop op een beter seksleven. Het kost maar een half uur om een G-Shot te zetten en hierna blijft de G-spot maanden zo groot als een muntje.

Ook in het Verenigd Koninkrijk beginnen vrouwen er warm voor te lopen. Caroline Cushworth (41) was de eerste Britse die een G-Shot liet uitvoeren. "De seks was ongelofelijk. Vanaf dat moment was het elke keer een feest", vertelt de zakenvrouw aan Daily Mail.

Caroline was zo tevreden dat ze vier maanden later alweer bij de gynaecoloog zat en inmiddels is het voor haar de normaalste zaak van de wereld. "Voor mij is het nu hetzelfde als naar de kapper gaan of mijn highlights laten bijwerken. Mijn partner en ik hadden altijd al goede seks, maar nu is het lekkerder dan ooit tevoren."

Deel deze pagina

Reageren

Download de app

Meest gelezen